fbpx

Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Keej streeft ernaar alle bestellingen binnen 2-4 werkdagen na ontvangst van de bestelling aan te bieden bij PostNL.

Afhalen:
Keej
Apollostraat 27
3371XB Hardinxveld-Giessendam

Wij verzenden uitsluitend met track&trace.
U betaalt voor een brievenbuspakketje € 4,50 verzendkosten. U betaalt voor een pakketverzending € 6,95 verzendkosten. Belgische klanten betalen €9,99 verzendkosten.
Wij versturen deze pakketten met een Track and Trace code, zodat we er zeker van zijn dat u de bestelling ontvangt. U kunt ook uw zending in de gaten houden via de Track & Trace. Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Het artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden om retour gestuurd te worden. Stuur een mailtje met uw gegevens, ordernummer en reden naar info@keej.nl. Stuur het artikel niet eerder retour dan dat u van ons een bevestiging heeft gehad. Hierna heeft u nog 14 dagen om te zorgen dat het artikel bij ons aankomt.

U dient wel met het onderstaande rekening te houden:

  • Het artikel moet nog voorzien zijn van alle originele labels.
  • Het artikel mag niet gedragen zijn.
  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Deze voorwaarden gelden niet voor bedrukte en gepersonaliseerde artikelen, wat bij ons voor bijna alle artikelen het geval is.

U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.

Het retouradres is:
Keej
Apollostraat 27
3371XB Hardinxveld-Giessendam

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening.