Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Keej, gevestigd te Hardinxveld-Giessendam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Breda onder nummer 71312544

1. Algemeen

Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Keej. Door artikelen bij Keej te bestellen, geef je tevens aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld conform de wet “Koop op afstand”’ die sinds 1 februari 2001 van kracht is.

2. Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten.

3. Betaling

Je dient je op maat gemaakte bestelling(en) vooruit te betalen per Ideal,  per handmatige bankoverschrijving of contant. Na afronding van je bestelling ontvangt je per e-mail een bevestiging die tevens de factuur is.

4. Verzendkosten

Wij verzenden je bestelling via My Parcel/PostNL. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Je bestelling wordt netjes verpakt.

5. Annulering

Keej accepteert een annulering van een bestelling tot het moment dat de betaling is bijgeschreven.

6. Persoonlijke gegevens en privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling en bezorging van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

7. Afwijkingen in maat en kleur:

Houdt rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van je beeldscherm. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt je bij de productomschrijving.

8. Garantie en retourneren:

Volgens de wet “Koop op afstand” heb je het recht de producten binnen 28 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem in alle gevallen eerst contact op via ons e-mailadres info@keej.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op je bankrekening nadat wij jouw pakketje hebben ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

9. Aansprakelijkheid

9.1 Keej kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Keej verkochte producten.

9.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Keej kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Keej is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

9.3 Keej is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden aangegeven. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Keej zo spoedig mogelijk worden aangepast.

10. Overmacht

Keej is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat Keej omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Keej. In geval van overmacht heeft Keej het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van je bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Keej zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

11. Vragen / klachten

Keej streeft naar tevreden klanten. Wanneer je vragen of klachten hebt over de diensten en/of producten van Keej, dan worden wij daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. E-mail voor vragen/klachten naar info@keej.nl. We streven ernaar om je te antwoorden binnen 24 uur na ontvangst van de klacht. Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij je laten weten hoe het e.e.a. verloopt. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om de klacht z.s.m. op te lossen. Klachten worden tot 30 dagen na aanschaf van een artikel in behandeling genomen.

12. Copyright en merkrecht

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Keej.

13. Overige bepalingen

Keej heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.